Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Açık
Samsun
27°C
Açık
Cts 30°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 25°C

Karabük Aydınlıkevler Veteranlar, ligdeki son maça odaklandı

KARABÜK (AA) – Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele eden ve son haftalarda çıktığı …

Karabük Aydınlıkevler Veteranlar, ligdeki son maça odaklandı
15 Nisan 2022 14:41
149
A+
A-

KARABÜK (AA) – Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele eden ve son haftalarda çıktığı maçlardan puanlar alarak lige damga vuran Karabük Aydınlıkevler Veterenlar, son maça odaklandı.

Ligin 16. haftasında sahasında ağırladığı yenilgisiz lider Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler'i 2-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Aydınlıkevler Veterenlar, 17. haftada deplasmanda Safranbolu Veterenları'ı da 4-0 yendi.

Ligin 18. haftasında Çankırı deplasmanına giden Aydınlıkevler, Belediyespor Veteranlar ile 1-1 berabere kalarak puanını 27'ye yükseltti.

Lig sıralamasında kendisine 4. sırada yer bulan Aydınlıkevler Veterenlar, son maçını Karabük Yaşa ve Yaşat takımı ile sahasında yapacak.

Geçen sezon ligi son sırada tamamlayan ve bu sezon çıkış yakalayan Aydınlıkevler Veteranlar, gol krallığında da lige damgasını vurdu.

Aydınlıkevler Veteranlar'ın oyuncusu Suat Gergen, 25 gol ile hem Batı Karadeniz hem de ülke genelindeki 9 bölge liginin en çok gol atan oyuncusu unvanına sahip.

Gergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir ekibe sahip olduklarını, golleri takım arkadaşları sayesinde kaydedebildiklerini ifade etti.

Teknik direktör Erçin Öz ise son maçı da kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek ve Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmek istediklerini kaydetti.

Kulüp yöneticisi Mustafa Türkmen de TMVFL bünyesinde Karabük'ü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını, her geçen yıl iyiye gittiklerini aktardı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.