Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

IAS Yönetim Kurulu Başkanı iş ortakları ile buluştu

İSTANBUL (AA) – IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve IAS yöneticileri, firmanın Ankara ofisinde Ankaralı iş ortaklarıyla bir …

IAS Yönetim Kurulu Başkanı iş ortakları ile buluştu
29 Haziran 2022 10:33
154
A+
A-

İSTANBUL (AA) – IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve IAS yöneticileri, firmanın Ankara ofisinde Ankaralı iş ortaklarıyla bir araya gelerek, gelecekteki planlar ve yeni projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji firması IAS, globalde ve Türkiye’de bulunan toplam 14 merkez ofisinin yanı sıra iş ortakları ile de yurt içinde ve yurt dışında önemli projelere imza atıyor.

Global pazarın yanı sıra yurt içinde başarılı pek çok firma ile iş ortaklığı bulunan IAS, Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinde canias4.0 teknolojileri ile hizmet sunuyor.

Geçen aylarda Ankara’da yeni ofisine taşınan firma, burada ilk etkinliğini gerçekleştirdi. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, IAS Satış Genel Müdürü Ertaç Yıldız, IAS İş Ortakları Müdürü Çağlar Öge ve IAS İş Ortakları Yöneticisi Pelin Deniz Gürler, IAS’nin Ankara’da bulunan iş ortakları Aydın Bilgi İşlem, Thales Bilişim ve 4M Digital’in kurucu ve yöneticilerini ağırladı.

Verilen bilgiye göre, toplantıda, IAS’nin operasyonları, iş ortaklıkları, Türkiye’de ve global pazarda gerçekleştirdiği başarılı projeler konuşuldu. Ayrıca canias4.0 teknolojileri çatısı altında sunulan caniasERP’nin yeni versiyonu, gelecek teknolojiler ve vizyonlar hakkında da görüşmeler gerçekleştirildi.

Karabiber, büyüme stratejileri hakkında iş ortaklarıyla fikir alışverişinde de bulundu.

Muhabir: Murat Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.