Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Boyabat’ta Gündüzlüler Yayla Şenliği düzenlendi

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde Gündüzlüler Yayla Şenliği gerçekleştirildi. İlçeye bağlı Paşalıoğlu, Günpınar ve Yeşilçam köyleri …

Boyabat’ta Gündüzlüler Yayla Şenliği düzenlendi
13 Temmuz 2022 15:17
141
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde Gündüzlüler Yayla Şenliği gerçekleştirildi.

İlçeye bağlı Paşalıoğlu, Günpınar ve Yeşilçam köyleri muhtarlıklarınca organize edilen şenlikte, misafirlere keşkek ikram edildi.

Şenliğe katılan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, bu tür etkinliklerin birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Görevlerinin kendilerinden sonraki nesillere özgürce yaşayacakları bir vatan emanet etmek olduğunu vurgulayan Maviş, şöyle konuştu:

“Onun için tek bir davamız var. O dava da millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmadan Türkiye'yi bölgesinin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi haline getirebilmek. Bütün gayretimiz, çabamız güçlü Türkiye ve güçlü Türkiye'nin büyük milletini inşa edebilmek. Hep birlikte çalışacağız, çalışıyoruz, gayret ediyoruz.”

Şenliğe Maviş'in yanı sıra Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.