Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Açık
Samsun
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Yeşil’den 15 Temmuz mesajı:

ZONGULDAK (AA) – Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, demokrasiye ve milli iradeye, her zaman ve her şart altında …

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Yeşil’den 15 Temmuz mesajı:
14 Temmuz 2022 13:57
142
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, demokrasiye ve milli iradeye, her zaman ve her şart altında sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Yeşil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, darbe girişimini bir kez daha lanetlediklerini vurguladı.

15 Temmuz darbe girişiminin bağımsızlığa, milli iradeye, ülke demokrasisine ve cumhuriyete, ülkenin ve milletin geleceğine karşı yapıldığını aktaran Yeşil, şunları kaydetti:

“Demokrasiye ve milli iradeye, her zaman ve her şart altında sahip çıkmaya devam edeceğiz. Darbe girişimine karşı sokaklara çıkan ve canı pahasına direnerek milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için şehit olan kahraman yurttaşlarımızı, darbecileri engelleme mücadelesine katılan ve şehit olan tüm güvenlik görevlilerimizi sevgi, saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz. Yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Darbe girişiminin öğrenildiği andan itibaren Zonguldak'ta Madenci Anıtı'nda demokrasi nöbetine katılan başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

Muhabir: Ahmet Kayır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.