Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

Depremde hayatını kaybedenler için Of’ta hatıra ormanı oluşturuldu

TRABZON (AA) – Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirenler için Of ilçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.Of Belediyesince ilçe sahilinde düzenlenen etkinlikte, depremden etkilenen 11 il ve ilçeleri…

Depremde hayatını kaybedenler için Of’ta hatıra ormanı oluşturuldu
8 Mart 2023 17:09
99
A+
A-

TRABZON (AA) – Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirenler için Of ilçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Of Belediyesince ilçe sahilinde düzenlenen etkinlikte, depremden etkilenen 11 il ve ilçelerin adlarının yazılı olduğu 140 fidan toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatma Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediyesi Meclisi üyeleri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakan Demirer, Trabzon deprem bölgesi olmasa da bu riskin her daim olduğunu unutmadan yaşamaları gerektiğini söyledi.

Bölgenin sel ve heyelan afetlerinin sık yaşandığı yerlerden olduğunu belirten Demirer, en iyi tedbirin ağaç dikmek olduğunu ifade etti.

Demirer, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Başkan Sarıalioğlu ise asrın felaketini unutmamak için depremden etkilenen 11 il ve ilçelerinin her biri adına birer fidan dikip acılarını paylaştıklarını dile getirerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.