Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Havza TSO’dan Havza OSB yatırımcılarına iftar

SAMSUN (AA) – Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapan iş insanlarına yönelik iftar programı düzenlendi.Bir tesiste düzenlenen iftar programında konuşan Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar…

Havza TSO’dan Havza OSB yatırımcılarına iftar
8 Nisan 2023 11:53
154
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapan iş insanlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Bir tesiste düzenlenen iftar programında konuşan Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, programa katılanlara teşekkür etti.

2013 yılında bir hayal ile yola çıktıkları Havza OSB'de önemli bir yere gelindiğine işaret eden Acar, “Havza OSB'de 29 firmamız yer almakta. Bunlardan 8'i yatırımlarını tamamladı. Diğer firmalarımızın yatırımları da hızlı şekilde devam ediyor. İnşallah birkaç sene içinde Havza OSB, bölgemizin üretim ve istihdam merkezi olacak. Havza'mız ve şahsım adına tüm yatırımcılarımıza ilçemize yapmış oldukları yatırımlardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

İftara katılan iş insanları adına konuşan Uğur Balkuv ise Havza'yı tercih etmelerindeki en büyük nedenlerden birinin ilçedeki samimiyet ve istek olduğunu vurgulayarak, “Havza OSB konumu, lojistik imkanları ile tercih nedenlerimizden fakat en büyük etken, başta TSO başkanımız Erkan Bey ve idarecilerin samimiyeti ve istekleri. Bu olgular yatırımcılar için çok önemli etkenler. Kendilerini göstermiş oldukları samimiyet ve ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim.” diye konuştu.

Programa Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ile yönetim ve meclis üyeleri, Havza OSB'de yatırım yapan firmaların temsilcileri katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.