Dolar 33,0903
Euro 36,0356
Altın 2.589,52
BİST 11.127,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

BAŞKAN DOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN DOĞAN MÜJDEYİ VERDİ
10 Temmuz 2024 16:18
9
A+
A-

BAŞKAN DOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

İKİNCİ “153 RESTORAN” ATAKUM’DA AÇILDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi hem keseye hem damaklara hitap eden restoranların sayısını artırıyor. Sosyal belediyecilikte örnek hizmetler hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 153 Restoran’ın ikincisinin Atakum ilçesinde hizmete başladığını açıkladı.

Sosyal belediyeciliğe ve insan odaklı çalışmalara büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi lezzetli ve uygun fiyat avantajı ile dikkat çeken lokantaların sayısını artırıyor. İlk olarak İlkadım’da İlçe Transfer Merkezi’nin olduğu alanda açılan ve büyük memnuniyet yaratan 153 Restoran’ın ikincisi ise Atakum’da OMÜ Rektörülük/Batı Garajı tramvay durağının yanında hizmete açıldı. Üçüncü 153 Restoranımızı da Kent Park’ta hayata geçireceğiz.Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla hayata geçirilen proje ile birçok kişi kaliteli yemeği daha ekonomik yeme fırsatı buluyor.

Menüler özenle hazırlanıyor

153 Restoran’larda çorba 20 TL, ana yemek 40 TL; 4 çeşit yemekten oluşan tabldot ise 70 liradan satışa sunuluyor. Her gün farklı alternatiflerin yer aldığı restoranda tas kebabından köfteye, haşlamadan tavuğa, pilavdan çorbaya her yemek özenle müşterilere sunuluyor.

“Gönle dokunan hizmetlere devam edeceğiz”

153 Restoran’ın ikincisinin Atakum ilçesinde hizmete başladığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan; “Hemşehrilerimizin mutluluğu, şehrimizde huzurlu yaşamaları bizler için her şeyden daha kıymetli. Bu nedenle insanı merkezine alan her iş her proje bizim önceliğimiz. Uygun fiyata lezzetli, kaliteli yemeklerin olduğu restoranlarda o projelerden biri. İlk olarak İlkadım’da, İlçe Transfer Merkezimizin bulunduğu alanda hizmete başladık. Çok güzel geri dönüşler aldık. Şimdi de bu restoranların ikincisini Atakum’da hizmete açtık. Burası öğrencilerimizin de yoğun olduğu bir bölge. Hem keseye hem de damaklara hitap etmiş oluyoruz. Bu da bizim için kıymetli. Sosyal belediyecilik anlamında yapılan her işi çok kıymetli buluyorum. Bu anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için insanımız, insanımızın mutluluğu çok değerli. Rabbim güzel işlere imza atmamızı nasip etsin. 153 Restoranımız; şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun.Samsun’umuzun belirli noktalarında, esnafımızı da etkilememeye özen göstererek hemşehrilerimizi aynı hizmetle buluşturmayı sürdüreceğiz. Gönle dokunan çalışmalarımızı artırmaya devam etmek en büyük gayemiz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.