Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Başkan Aydın’dan Dünya Hukuk Günü mesajı

Başkan Aydın’dan Dünya Hukuk Günü mesajı
11 Temmuz 2024 03:12
18
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Dünya Hukuk Günü. Bize düşen görev ise; kent hukukunu korumak, eşit ve adil hizmetler sunmak. Biz bu anlayışla çalışırken, hukuksuzluklarla da mücadele etmek kararlılığımızın önemli bir parçası. Aslına bakarsanız her bireyin hukuksuzlukların karşısında olmak gibi bir yurttaşlık görevi var. Ancak ne yazık ki bu bazen zor olabiliyor. Osmangazi Belediyesi olarak biz üstümüze düşen görevi, sorumluluğu layığıyla yerine getireceğiz ve getirmekte kararlıyız.”

“En Büyük Hassasiyetimiz Kaçak Yapılar”

Yayınladığı kutlama mesajında, kent hukuku adına en büyük hassasiyetlerinin kaçak yapılar olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, “Özellikle bu konuda taviz vermemiz söz konusu dahi olamaz. Bunu yapmaya cesareti olan, bu yapıların yıkılacağını da elbette ki biliyordur. Başka hukuksuzluklar da yok mu? Tabii ki de var. Hukukun üstün olduğu, insan hak ve hürriyetlerine saygı duyulan bir dünyada hep birlikte yaşamak ümidiyle” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.