Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü sağlık alanında da aralıksız hizmete devam ediyor

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü sağlık alanında da aralıksız hizmete devam ediyor
11 Temmuz 2024 21:12
12
A+
A-

KRONİK HASTALARA ÖZEL ULAŞIM HİZMETİ

Efes Selçuk’ta sağlık merkezlerine ulaşım zorluğu yaşayan kronik hastalar Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünce özel ulaşım hizmeti sağlanıyor. Hastalar, belirlenen gün ve saatlerde evlerinden alınarak tedavi gördükleri sağlık kuruluşlarına güvenli bir şekilde ulaştırılırken, tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine geri götürülüyor.

HASTA YAKINLARININ MEMNUNİYETİ

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sağlanan ulaşım hizmeti sadece kronik hastalar için değil aynı zamanda hasta yakınları için de büyük bir rahatlık sağladığı gözlemlendi. Hasta yakınları, sevdiklerinin güvenli bir şekilde sağlık hizmeti almasının huzurunu yaşarken, kendi işlerini ve günlük sorumluluklarını aksatmadan yerine getirebilmenin de memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdiler.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürütülen bu hizmetlerin aralıksız devam ettiğini, bu kapsamda vatandaşların sağlık hizmetlerinde de işlerinin kolaylaştırmaya destek olduklarını ifade eden Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Engin Kaçer, dayanışmaya önem veren Efes Selçuk Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara da desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak detaylı bilgi alabilir ve hizmetten yararlanabilecekleri belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.