Dolar 34,0598
Euro 37,7457
Altın 2.763,84
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Ersan Aksu, Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığını vurguladı. 

Ersan Aksu, Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığını vurguladı. 
15 Temmuz 2024 11:57
33
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı – Ersan Aksu

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Milletvekili Ersan Aksu, Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığını vurguladı. 

Aksu, “15 Temmuz gecesi, milletimizin gösterdiği destansı direniş, demokrasimize olan inancımızın ve bağımsızlık aşkımızın en güçlü ifadesidir. Köprüleri kapatarak, basın/yayın organlarını işgal ederek, milletin hür iradesini, vatanın bütünlüğünü zapt etmek isteyen hain darbecilere karşı, gönlü vatan aşkıyla dolu aziz milletimiz; kadın/erkek, genç/yaşlı demeden, sokaklara, caddelere, köprülere ve meydanlara inerek demokrasiye sahip çıkmış, gereken cevabı vermiştir. 

Aziz milletimizin yazdığı bu kahramanlık destanı, nesiller boyu hafızalardan silinmeyecek ve her daim gururla anılacaktır. 

Cenâb-ı Allah’ın yardımı, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu ve aziz milletimizin cesareti ile yazılan destansı mücadele, Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi her ne şartta olursa olsun istiklaline ve istikbaline sahip çıkacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.” 

Aksu, Türkiye’nin gücüne güç kattığını, dünyada söz sahibi ve bölgesel lider konumda olduğunu işaret ederek, şöyle devam etti: 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizle birlikte el ele vererek önümüzdeki engelleri ve tuzakları bertaraf ederek büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ülkemiz, şahlanış yüzyılı olan Türkiye Yüzyılı’nda aldığı mesafelerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Mavi Vatan’daki çalışmalarımız, Milli Teknoloji Hamlelerimiz, Milli Uzay Programı, Savunma Sanayii hamlelerimiz; TB2, AKINCI, ANKA, AKSUNGUR, SİHA ve TOGG’un yanı sıra pek çok alanda atılımlar devam ediyor. Bu hamleler büyük ve güçlü Türkiye’nin inşaası konusunda çok kararlı olduğumuzu ortaya koyuyor. Filistin’de, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Doğu Türkistan’da ve dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurlara el uzatmaya, haklarını aramaya, gözetmeye kararlılıkla devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız katıldığı her platformda ‘Dünya beşten büyüktür, daha adil bir dünya mümkün’ gerçeğinin altını çizmesi, daha adil bir dünyanın tesisi için birçok ülkeden destek alması Türkiye’nin lider ülke konumunu oldukça güçlendiriyor. Enflasyonla ve pahalılık ile mücadelede alınan tedbirler meyvelerini vermeye başladı. Milletimizin her bir ferdinin güvenliği, huzur ve refahı için çalışmaya devam ediyoruz.”

 “Bu vesileyle, yakın tarihimizin bu alçak darbe girişiminde vatanı ve demokrasiyi savunurken toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, darbecilerin tanklarına, toplarına, uçaklarına, mermilerine karşı koyan aziz milletimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Unutulmamalıdır ki, 15 Temmuz ruhu, milletimizin gönlünde ilelebet yaşamaktadır.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.