Dolar 33,0024
Euro 35,9913
Altın 2.567,36
BİST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 31°C

Cimri, yarıyıl verilerini açıkladı: Fiyat karşılaştırmasında zirvede cep telefonu var!

Cimri, yarıyıl verilerini açıkladı: Fiyat karşılaştırmasında zirvede cep telefonu var!
15 Temmuz 2024 12:48
2
A+
A-

Yılın ilk 6 ayında 4 milyondan fazla karşılaştırılan cep telefonları listenin ilk sırasında yer aldı. Cep telefonlarını sırasıyla televizyonlar, klimalar, kahve makineleri ve oyun konsolları takip etti.

Cimri, yılın ilk yarısında kullanıcılarının en çok karşılaştırdığı ürünleri sıraladı. Listenin ilk sıralarında teknolojik ürünler yer aldıİlk sırada yer alan cep telefonları 4 milyondan fazla karşılaştırılarak diğer ürünlere fark attı.

Cep telefonlarını, 1 buçuk milyondan fazla karşılaştırılan televizyonlar, 800 binin üzerinde karılaştırılan klimalar, 500 binin üzerinde kahve makineleri ve 250 binin üzerinde karşılaştırılan oyun konsolları takip etti. 

Cimri’nin Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu GMY’si Mustafa Oral, “Yılın ilk yarısında fiyatlamadaki değişiklikler, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarındaki yaklaşımlarını da ciddi şekilde etkiledi. Artık daha çok sorgulayan ve bu doğrultuda Cimri ile fiyat karşılaştıran, fiyat analizi yaparak alışveriş yapacağı döneme karar veren ve fiyat alarmı özelliği ile fiyat düşüşlerini daha yakından takip eden bir kullanıcı profili oluştuğunu görüyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.