Dolar 33,0519
Euro 36,0723
Altın 2.572,26
BİST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Sal 30°C
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 31°C

KİOSK Performatif Showcase, Bergama’da bu yıl ilk kez düzenleniyor!

KİOSK Performatif Showcase, Bergama’da bu yıl ilk kez düzenleniyor!
15 Temmuz 2024 15:00
1
A+
A-

Profesyonel, yarı profesyonel, amatör tiyatro ekipleri ve üniversite kulüplerini kapsayan bu özel tiyatro vitrini yani showcase, katılımcılara yeni ifade alanları sunarak, finansal, idari ve operasyonel becerilerini geliştirme fırsatı tanıyor. İzmir’in zengin kültürel atmosferi ve Bergama’nın köklü mirasından ilham alarak düzenlenecek etkinlikte, seçici kurul tarafından belirlenen oyun ve performanslar festival kapsamında sahne alacak. Ayrıca, üç gün boyunca sürecek atölye, panel, forum ve hızlı tanışma etkinlikleri ile tarafların birbirinden öğrenmelerine ve yeni ortaklıklar geliştirmelerine olanak sağlanacak. 

Bergama Tiyatro Festivali ve İzmir Kültür Fonu ortaklığıyla hayata geçen KİOSK’a son başvuru tarihi 19 Temmuz 2024. Detaylı bilgi ve başvurular için bergamatiyatrofestivali/kiosk adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

KİOSK Performatif Showcase, Bergama’da bu yıl ilk kez düzenleniyor! yazısı ilk önce Gülce Haber üzerinde ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.