Dolar 33,0461
Euro 36,0445
Altın 2.621,22
BİST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

S Sport Plus, milli voleybolcumuz Hande Baladın’ın spor kariyerini anlatan belgeseli sporseverlerle buluşturuyor

S Sport Plus, milli voleybolcumuz Hande Baladın’ın spor kariyerini anlatan belgeseli sporseverlerle buluşturuyor
16 Temmuz 2024 19:24
1
A+
A-

Red Bull Türkiye ve AZ Celtic prodüksiyonluğunda bir Red Bull TV belgeseli olan “Baladın”, Hande Baladın’ın kariyerini mercek altına alırken, kulüp ve milli takım maç takvimi ile geçen yoğun temposundaki günlük rutinlerine yer veriyor. Belgeselde, Hande Baladın’ın voleybol kariyerinde hem hücumda hem de savunmada sergilediği başarılı performanslar ve farklı pozisyonlara adaptasyon yeteneği detaylı bir şekilde anlatılıyor. 

Kariyerine Eczacıbaşı’nda başlayan 1997 doğumlu oyuncu, altyapı takımlarında orta pozisyon ve devamında pasör çaprazı pozisyonlarında oynarken uzun bir süredir başarılı bir smaçör olarak kariyerine devam ediyor.

Belgeselde, oyuncunun farklı mevkilere adaptasyonuna ve kariyerinin dönüm noktalarına yer veriliyor. Hande Baladın 2024 Paris Olimpiyatları’na gidecek Filenin Sultanları kadrosunda da ülkemizi temsil edecek. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Olimpiyatlar’ın grup aşamasında 29 Temmuz’da Hollanda, 1 Ağustos’ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos’ta İtalya ile karşılaşacak.

2024 Paris Olimpiyatları, S Sport Plus’ta !

26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek 2024 Yaz Olimpiyatları’nda, kadın voleybol takımımız başta olmak üzere birçok milli sporcu ülkemizi temsil edecek. Heyecan dolu mücadeleler, Eurosport 1 ve 2 kanalları ve olimpiyatlara özel 7 ek kanal ile toplam 9 Eurosport kanalı aracılığıyla S Sport Plus’tan canlı olarak sporseverlerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.