Dolar 33,0488
Euro 36,0650
Altın 2.617,63
BİST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Kocaeli’de köprü korkulukları boyanıyor

Kocaeli’de köprü korkulukları boyanıyor
16 Temmuz 2024 22:00
1
A+
A-

Vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hızlı bir şekilde çalışma yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışıyor. Bu kapsamda kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla sahada olan Büyükşehir’in A Takımı ekibi; kırsal mahallelerde muhtarlık hizmet binaları, mahalle konakları, ibadethane, şadırvan, çeşme, su deposu, fırın, mezarlık gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarının yeniden yapımını ve tadilatı işlerini tamamlayarak halkın hizmetine sunuyor. Ekipler son olarak Gölcük ve Başiskele ilçesinde köprü korkuluklarının onarımı ve boyası yaparak güzel bir görünüme kavuşturdu.

 

KÖPRÜLER PIRIL PIRIL OLDU

Gölcük Ümmiye Mahalle Muhtarı Vahit Kanpara ve Başiskele Doğantepe Mahalle Muhtarı Mithat Öztürk, mahallelerindeki köprülerin yıpranan korkuluklarının onarılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Muhtar Aktif Sistemi” üzerinden talepte bulundu. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı A Takımı ekipleri, Gölcük Ümmiye Mahallesi Kanpara mevkisindeki köprü korkuluklarının zamanla yıpranarak yerinden çıkan demir aksamlarını kaynak yaparak sağlamlaştırdı. Daha sonra boya işlemi yapıldı ve çevre temizliğinin ardından köprü pırıl pırıl hale getirildi.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Ekiplerin ikinci adresi Başiskele Doğantepe Mahallesi ile Fatih Mahallesini bağlayan Kirazdere Köprüsü oldu. Bir aracın geçerken çarpması sonucu hasar alan köprü korkuluklarını onaran ekipler daha sonra boyama işlemi gerçekleştirdi. Yaya ve araçlar tarafından yoğun olarak kullanılan köprüler, yapılan çalışmalarla hem sağlamlaştırıldı, hem de güzel bir görünüme kavuşturuldu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.