Dolar 33,0934
Euro 36,2378
Altın 2.631,26
BİST 11.078,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
30°C
Hafif Yağmurlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

BÜYÜKŞEHİRDEN YOĞUN TEMPO

BÜYÜKŞEHİRDEN YOĞUN TEMPO
17 Temmuz 2024 11:03
1
A+
A-

BÜYÜKŞEHİRDEN YOĞUN TEMPO

GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalttan beton yola, yol yapım çalışmalarından istinat duvarlarına kadar kesintisiz hizmet veriyor.

Geçtiğimiz dönemde yapılan asfalt ve beton yol çalışmaları ile tarihi rekor kıran Büyükşehir Belediyesi bu dönemde de çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ulaşım ağlarının konforunu yükseltiyor.

Bu kapsamda asfalttan beton yola, reglajdan taş duvara, kanal temizliğinden bakım onarıma, yol genişletmeye kadar geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdüren ekipler; yağmur suyu hattı, menfez yapım gibi alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyor.

62 EKİP İLE ULAŞIM SORUNSUZ HALE GETİRİLİYOR

62 ekip ile birlikte sahada aktif çalışan Büyükşehir Belediyesi asfalt ve beton ile buluşturduğu yolların bakım, onarım ve temizliğini yaparak sürekli olarak kullanıma hazır olmasını sağlıyor. Bu güzergahların herhangi bir çevresel faktörden etkilenmemesi için de yollar taş duvarlarla koruma altına alınıyor. Sadece bununla kalmayan ekipler doğal su kaynaklarının rahat akabilmesi için yeni yağmur suyu hatları inşa ederken devasa boyutlarda büzler yerleştirerek olumsuz durumların önüne geçiyor.

19 ilçenin en ücra noktasına hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi 7-24 sürdürdüğü kesintisiz çalışmalarla vatandaşların memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.