Dolar 33,0915
Euro 36,2448
Altın 2.632,13
BİST 11.081,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
30°C
Hafif Yağmurlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 29°C

Decathlon’un futbol markası Kipsta, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi için yeni resmi futbol toplarını tanıttı

Decathlon’un futbol markası Kipsta, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi için yeni resmi futbol toplarını tanıttı
17 Temmuz 2024 15:00
1
A+
A-

Decathlon’un futbol markası Kipsta, 2024-2025 sezonunda tüm UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarında kullanılacak olan resmi futbol toplarını tanıttı. Dünyadaki en çok test edilen top olan Kipsta futbol topu, üstün kalitesi, eşsiz yer tutuşu ve rakipsiz top kontrolü özellikleri sayesinde tercih edildi. UEFA ile kurulan ortaklık, iki kuruluşu Kipsta’nın “herkes en iyi topa erişebilmeli” vizyonu etrafında bir araya getirdi. 

Üstün kalitesi sayesinde profesyonel oyuncuların tercih ettiği top markası Kipsta, UEFA ile ortaklığı sonrasında UEFA’nın UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi için resmi futbol topu tedarikçisi olacak. Bu ortaklık, 2024-2025 sezonunda başlayacak ve 2026-2027 sezonu sonuna kadar devam edecek. 

En üst seviyede futbol oynamak için gereken en zorlu teknik standartlara uyum sağlayan ve “FIFA quality pro” etiketine sahip Kipsta futbol topu, oyuncuya sağladığı kontrol konforu, mükemmel iniş alanı hassasiyeti ve ayrıca, topun her türlü hava koşulunda kullanımını kolaylaştıran üstün yer tutuşu özellikleri nedeniyle tercih edildi. Kipsta futbol toplarının tasarımında kullanılan termo bağlantı teknolojisi ise topun dayanıklılığını artırması ve maçın başından sonuna kadar üst düzey kalite özelliklerini korumasıyla öne çıkan bir diğer özelliği oldu. Ürün hem internet üzerinden hem tüm Decathlon mağazalarında futbol tutkunlarının beğenisine sunuldu. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Decathlon Global Chief Sports and Products Officer Fabien Brosse, “Decathlon olarak, UEFA ile bu harika ortaklığı kurmaktan; UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi resmi futbol topu tedarikçisi olmaktan dolayı çok mutluyuz. Topumuzun seçilmesi, kaliteli ve yüksek teknoloji ürünler üretme konusundaki sürekli çabamızı destekliyor ve onaylıyor. Ayrıca, ürünlerimizin en üst seviye spor oyunlarında kullanılabilecek kapasiteye sahip olduğunu gösteriyor” dedi. 

 

Oyunun seyrini değiştiren bir ortaklık

Çoğu insan profesyonel bir topla futbol oynama şansına erişememiş olsa da Kipsta ve UEFA bu durumu değiştirmek için bir araya geldi. Kipsta ve UEFA, kurdukları ortaklıkla erişilebilir bir fiyata sahip bir topun da üstün bir kaliteye sahip olabileceğini ve en üst düzey profesyonel standartları karşılayabileceğini kanıtlıyor. Bu kalite düzeyine, farklı seviyelerdeki birden çok oyuncu ile verimli iş birlikleri ile dünyanın en fazla test edilen topunu üreten Kipsta sayesinde erişildi. Topun prototipleri üzerindeki testler de Fransa’daki 10’dan fazla profesyonel futbol takımı ile gerçekleştirildi. 

 

Öte yandan, topun kaliteli olması erişilebilirliğinden ödün verildiği anlamına gelmiyor. Ürün, Kipsta’nın profesyonel standartları karşılayan ve herkes için erişilebilir olan mükemmel ve sürdürülebilir ürünlerle dünyanın dört bir yanında daha fazla futbolcuya ulaşmayı hedefleyen iş modeliyle uyumlu olmasıyla da dikkat çekiyor. 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Decathlon Federated Sports Director Frédéric Boistard, “Futbol, Decathlon’un ‘Ready to Play?’ mottosunu tam anlamıyla karşılayan bir spor. Bir grup insana ve bir topa sahip olduğunuz sürece her yerde ve herkesçe oynanabilen bir oyun. Kipsta, her maç için önemli olan bir öğeyi sahaya sunmayı ve bu doğrultuda ister UEFA maçındaki profesyonel oyuncular ister bir okul sahasındaki genç oyuncular olsun her seviyedeki oyuncunun sahadaki deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.