Dolar 33,0745
Euro 36,1759
Altın 2.613,93
BİST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Başkan Böcek oruç lokmasına katıldı

Başkan Böcek oruç lokmasına katıldı
17 Temmuz 2024 19:24
1
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi’nde yas-ı matem orucu tutan vatandaşlarla bir araya gelerek, lokma ikramında bulundu. Başkan Böcek, tutulan oruçların, edilen dualar ve yapılan hayırların Hak katında kabul olmasını diledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ile birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi’nde canlarla bir araya geldi. Başkan Böcek, Muharrem ayı dolayısıyla yas-ı matem orucu tutan canlara lokma ikramında bulundu.

BEREKET VE BOLLUK AYI

Muharrem Ayı’nın bereket ve bolluk ayı olduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Bu ay aynı zamanda canlarımızın matem ayı olarak da bilinir. Bu özel günde dostlarımızla, canlarımızla bir arada olmak istedik. Tutulan orucumuz, edilen dualar, yapılan hayırlar Hak katında kabul olsun” dedi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kültür ve Cemevi yetkilileri de Başkan Muhittin Böcek’e yas-ı matem orucuna ve lokmalarına ortak olduğu için teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.