Dolar 33,0706
Euro 36,3117
Altın 2.616,55
BİST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Açık
Samsun
31°C
Açık
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Akbank Sürdürülebilir Finansman Akademisi Eğitimleri Başlıyor

Akbank Sürdürülebilir Finansman Akademisi Eğitimleri Başlıyor
17 Temmuz 2024 22:36
3
A+
A-

Hayatın her alanını kapsayan, insan odaklı bir sürdürülebilirlik yaklaşımını benimseyen Akbank, Gençlik Akademisi çatısı altında sürdürülebilir finansman eğitimlerine başlıyor. 

Akbank Sürdürülebilir Finansman Akademisi adı ile başlayacak eğitim programında gençler, sürdürülebilir finansmana ilişkin tüm başlıkları, konunun uzmanları ile enine boyuna değerlendirecek. Programa 18-25 yaş arasındaki tüm üniversite öğrencileri 19 Temmuz’a dek başvuru yapabilecek.

Tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirliği işinin kalbine koyan Akbank, sürdürülebilir finansman, ekosistem yönetimi, iklim değişikliği ve insan/toplum odaklı çalışmalarına devam ediyor. Akbank’ın gençlerin geleceğin yetkinliklerine hazırlanmaları ve potansiyellerini keşfetmeleri amacıyla hayata geçirdiği Akbank Gençlik Akademisi, gençlere sürdürülebilir finansman konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla Sürdürülebilir Finansman Akademisi’ni hayata geçiriyor. 2 Ağustos’ta başlayacak olan ve 7 hafta sürecek program, sürdürülebilir finansmanın tüm yönlerini kapsayan geniş bir eğitim içeriği sunacak. 

 

Akbanklı Liderler Gençlere Sürdürülebilir Finansman Yolunda Rehberlik Edecek 

Akbanklı liderlerin sunumları ve sektör liderleriyle söyleşilerden oluşan program; sürdürülebilir finansmanda regülasyonlardan, yenilenebilir enerji ve KOBİ finansmanı gibi tematik finansman modellerine, net sıfır kavramından sürdürülebilirlik iletişimine kadar birçok konuyu içerecek. Eğitimlerin son gününde ise öğrenciler Akbanklı liderlerden oluşan jüriye proje sunumlarını gerçekleştirecek ve kazanan ekip Akbank Sürdürülebilir Finansman ekibinde 2 ay boyunca yarı zamanlı çalışarak projelerini hayata geçirme fırsatı elde edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.