Dolar 33,0306
Euro 36,0148
Altın 2.564,03
BİST 11.171,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Samsung’dan ünlü K

Samsung’dan ünlü K
19 Temmuz 2024 13:48
1
A+
A-

Ünlü K-pop grubunun seslendirdiği, Galaxy markasını sembolize eden şarkı, “Yeni fikirlere açık olanlar her engeli aşabilir” mesajını veriyor.  

 

Samsung Electronics, SOOBIN, YEONJUN, BEOMGYU, TAEHYUN ve HUENINGKAI’den oluşan ikonik K-Pop grubu TOMORROW X TOGETHER (TXT) iş birliği ile “Open Always Wins” adında yeni bir beste yayınlamaya hazırlanıyor. İlk olarak Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan ve Galaxy’nin yeni fikirlere açık olma vizyonunu yansıtan yeni Galaxy şarkısı, herkesi yeniliklere açık olmaya ve hedeflerinin peşinden gitmeye davet ediyor.   

 

Enerjik bir gitar akoruna sahip “Open Always Wins”, TXT’nin güçlü vokalleriyle seslendirdiği bir alternatif rock parçası. Grup üyeleri SOOBIN, YEONJUN, TAEHYUN ve HUENINGKAI, şarkı sözlerini yazarken kendi duygularından ve yeniliğe açık olma deneyimlerinden ilham aldığını belirtiyor.  

 

Samsung Electronics Mobil Deneyim İş Birimi Başkan Yardımcısı ve Deneyim Pazarlama Grubu Başkanı Jamie Park, şarkıyla ilgili şunları söyledi: “Galaxy Elçilerimiz TOMORROW X TOGETHER ile iş birliği yaparak, yeniliklere açık olma ruhunu özgün tarzıyla yansıtan bir marka marşı yarattık. Bu parçanın dinleyenlere kendi yaşamlarında yenilikleri ve beraberinde gelen tüm deneyim ve olanakları kucaklama konusunda ilham olacağını umut ediyoruz.”  

 

Şarkıya özel hazırlanan klipte, TXT’nin performans öncesi kulisinden bazı sahnelerle çeşitli spor dallarından Team Samsung Galaxy adına yarışan sporcuların mücadele görüntüleri harmanlanıyor.  Yeni single YouTube Music, Spotify, Melon, Genie, Bugs, Flo ve Vibe gibi birçok müzik platformunda yayınlanacak. Şarkının klibiyse Samsung’un resmi YouTube kanalından izlenebilecek.  Video kliple birlikte “Open Always Wins” dans yarışmasının açılışı da yapılacak. Bu yarışmada, tüm dünyadaki spor severler en sevdikleri sporcular için desteklerini göstermeye ve tezahürat yapmaya davet edilecek.

 

TOMORROW X TOGETHER ise, “Bu anlamlı projede Samsung ile iş birliği yaptığımız için son derece heyecanlıyız. Şarkımıza samimi ve yüreklendirici bir mesaj ekledik ve bu şarkıyla herkesi başarısızlık karşısında cesareti kırılmadan engelleri aşmaya davet ediyoruz. Çünkü bize göre, ne olursa olsun engellerin üstesinden gelerek hedeflerine ilerlemeye devam edebilenler gerçek şampiyonlardır.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.