Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Kadifekaleli çocuklar “Efsane Dinozorlar” gösterisini izledi

Kadifekaleli çocuklar “Efsane Dinozorlar” gösterisini izledi
21 Temmuz 2024 13:24
26
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadifekaleli çocukları ve ailelerini büyük ilgi gören “Efsane Dinazorlar” gösterisi ile buluşturdu. Canlı dinozor kuklalarıyla gerçekleştirilen etkinlikte dinozorların dünyasını keşfeden çocuklar doyasıya eğlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadifekale Toplum Dayanışma Merkezi’ne kayıtlı çocukların yaz tatilini renklendiren Büyükşehir Belediyesi, 24 çocuğu “Efsane Dinozorlar” gösterisine götürdü. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda canlı dinozor kuklalarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar 252 milyon yıl önce başlayan ve 66 milyon yıl önce sona eren mezozoik döneme eğlenceli bir yolculuk yaptı. Görsel efektler ve canlı performanslarla renklenen gösteriyi büyük bir heyacanla takip eden çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

“Çocuklarımız çok mutlu oldu”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadifekale Toplum Dayanışma Merkezi’nde görevli sosyolog Elif Gökçen, “Merkezimize kayıtlı 14 yetişkin ve 24 çocuğumuzla Efsane Dinozorlar gösterisini seyrettik. Amacımız çocuklarımızın yaz tatilini en güzel şekilde geçirmesi ve sosyalleşmesi. Çok keyifli bir gün geçirdiler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.