Dolar 33,0198
Euro 35,9691
Altın 2.504,99
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 28°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C

Başkan Çiçek Hemşehrilerin Sesi Oluyor

Başkan Çiçek Hemşehrilerin Sesi Oluyor
22 Temmuz 2024 14:00
8
A+
A-

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, göreve geldiği günden bu yana on bine yakın vatandaşın sesine kulak verdi.

‘’Birlik ve beraberlikle Menderes için güzel günlere’’ sloganıyla yola çıkan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek belediyede başlattığı uygulamalarla dikkat çekiyor. Vatandaş buluşmaları ile hemşehrileriyle buluşan Başkan Çiçek, göreve geldiği günden bu yana on bine yakın vatandaşla görüştü.

Herkesin sesi

Her çarşamba belediye binasında vatandaş günü uygulaması başlatan Başkan Çiçek, perşembe günleri de Özdere hizmet binasında sahil bölgesinde ki vatandaşlarla buluşuyor. Vatandaşların yanı sıra yüzden fazla STK, dernek, kurum ve kuruluşla da görüşmelerini gerçekleştiren Başkan Çiçek, istek ve önerileri dinliyor, çözüm odaklı yaklaşımla vatandaşın sesi oluyor.

Birlik ve beraberlikle

Menderes için canla, başla çalışmaya devam ettiklerini belirten Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ İlçemizin her noktasında etkin hizmetlerle vatandaşımızın yanında olurken, haftanın belirli günlerinde başlattığımız vatandaş buluşmalarıyla da hemşehrilerimizi ağırlıyoruz. Bugüne kadar on bine yakın hemşehrimizle bir araya geldik, onların sesi olduk. Çarşamba günü ana binamızda ve perşembe günü Özdere hizmet binamızda vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Menderes’imizi geleceğe taşımaya kararlıyız.’’ dedi.    

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Editör/Haber Müdürü
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.