Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 27°C

TikTak ve Pegasus’dan Kazandıran İş birliği

TikTak ve Pegasus’dan Kazandıran İş birliği
22 Temmuz 2024 14:36
27
A+
A-

Rezervasyonlu Kiralama Hizmeti ile Pegasus’tan BolPuan Kazanma Fırsatı

TikTak uygulaması üzerinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rezervasyonlu günlük kiralamasını başlatan kullanıcılar, Pegasus yurt içi yaz uçak biletlerinin yarısı değerinde 7500 BolPuan kazanıyor. Bu sayede TikTak kullanıcıları hem havalimanına indiklerinde TikTak araçlarının hazır olduğunu bilmenin rahatlığıyla seyahatlerini uçtan uca planlayabilecek, hem de araba kiralamalarından BolPuan kazanabilecekler.  

Ersan Öztürk: “Uçuş öncesi ve sonrasında da kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunuyoruz”

Yeni iş birliği ile ilgili olarak TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, “Pegasus ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, uzun soluklu bir ortaklığın başlangıcını temsil ettiği için bizim için büyük öneme sahip. Kullanıcılarımızın seyahatlerini daha konforlu hale getirerek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma konusundaki kararlılığımızı şimdi de Pegasus iş birliği ile devam ettiriyoruz. Bu iş birliği ile Pegasus misafirlerinin uçuşlarında yaşadıkları konforu, uçuş öncesi ve sonrasına da taşıyarak kullanıcılarımıza uçtan uca mobilite anlamında yenilikçi bir çözüm daha sunuyoruz.” dedi.

Evrak Yok, Provizyon Yok, Kredi Notu Yok

TikTak rezervasyonlu günlük araç kiralama hizmeti, tamamen TikTak mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Otomobil kiralama sektörünün en zorlayıcı adımları olan evrak imzalamak, provizyon çekimi ve kredi notu talebi gibi süreçleri tamamen ortadan kaldıran bu hizmet, havalimanı yolcuları tarafından büyük ilgi görüyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı dışında, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve İstanbul Zorlu Center, Optimum AVM, Vega AVM, Piyalepaşa Çarşı lokasyonlarında kullanılabilen rezervasyonlu günlük kiralama uygulaması, yakında Türkiye’nin farklı şehirlerinde de hizmet verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.