Dolar 33,0314
Euro 35,9534
Altın 2.510,24
BİST 10.878,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 28°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C

Multinet Up ve Gratis’ten Çalışanları Mutlu Edecek İş Birliği

Multinet Up ve Gratis’ten Çalışanları Mutlu Edecek İş Birliği
25 Temmuz 2024 17:12
1
A+
A-

MultiGift çatısı altında sunduğu marka çözümlerini çeşitlendirmeye devam eden Multinet Up, Türkiye’nin 1 numaralı kişisel bakım marketi Gratis ile gerçekleştirdiği iş birliği ile kullanıcılarına daha geniş bir alışveriş ağı sunacak. 

Teşvik ve ödüllendirme uygulamaları kapsamında çalışanlarını mutlu etmek isteyen şirketlere yeni nesil yan hak çözümleri sunan Multinet Up, çalışan giderlerinin tamamına yönelik kapsayıcı bir platform sunmak hedefiyle gerçekleştirdiği iş birliklerine yenisini ekledi. Yeni bir marka çözümü olarak yerini alan Gratis iş birliği, çalışanlara teşvik ve motivasyon sağlamayı, kişisel bakım ve kozmetik ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı amaçlıyor.

Sahip olduğu yaygın mağaza ağı ile Türkiye’nin 1 numaralı kişisel bakım marketi olan Gratis, makyaj ürünlerinden bebek bakımına, temizlik ürünlerinden hijyene, ev-yaşam ürünlerinden atıştırmalığa kadar 15 farklı kategoride 15 bini aşkın ürünü tüketiciler ile buluşturuyor. Gratis’in MultiGift çatısı altındaki marka çözümleri arasına katılmasıyla birlikte işverenler, çalışan teşvik ve ödüllendirme sistemleri kapsamında gerçekleştirdikleri kurumsal hediye gönderimlerinde Gratis’i tercih ederek hem KDV muafiyetinden yararlanarak tasarruf edecek hem de çalışanlarını mutlu edecek. 

İş birliği sayesinde telefonlarına Gratis hediye kodu gönderilen çalışanlar, hediye kodlarının içerisindeki bakiyelerini Türkiye’deki tüm Gratis mağazalarındaki alışverişlerde kullanabilecek. Kullanıcılar ayrıca, Gratis mağazaları içinde yer alan Gratis Beauty merkezlerinde sertifikalı ve deneyimli uzmanlardan ve estetisyenlerden alacakları profesyonel hizmetlerin ödemelerini de gönderilen hediye kodu ile gerçekleştirebilecek. 

Bakiye yükleme tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerliliği olan hediye kodu sadece mağazalarda geçerli olmakla beraber, gratis online alışveriş sitesi gratis’da ve Gratis mobil uygulamasında geçerli değildir.

Multinet Up’ın ayrıcalıklar, cazip kampanyalar, indirimler ve fırsatlarla dolu iş birlikleri hakkında daha fazla bilgi almak için multinet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Editör/Haber Müdürü
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.