Dolar 33,7458
Euro 37,3903
Altın 2.714,92
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 31°C
Cum 30°C

Yunanlı Başkan’dan Edremit Belediyesi’ne ziyaret

Yunanlı Başkan’dan Edremit Belediyesi’ne ziyaret
13 Ağustos 2024 19:24
8
A+
A-

Yunanistan’ın Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros, Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Edremit Körfezi’nin karşı komşusu Yunanistan’ın Midilli Adası Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı ziyaret etti. Özel bir ziyaret için kapmasında ülkemizde bulunan konuk Başkan Verros, Belediye Başkanı Ertaş ve Yardımcısı Cavit Cebeci ile görüşme gerçekleştirdi.

 

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ziyaret nedeniyle Yunanlı meslektaşına teşekkür etti. Başkan Ertaş, “Gezi amaçlı kentimize gelen Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros ve ailesini belediyemizde konuk ettik. Keyifli bir sohbet eşliğinde kahvelerimizi içerken küçük ziyaretçimiz Taksarchıs Kourtesis de Fenerbahçe’ye olağan hayranlığını benimle paylaştı. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros ise ve sahipliği için teşekkür ederek, Başkan Ertaş’ı Yunanistan’a davet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.