Dolar 33,6141
Euro 37,1331
Altın 2.663,50
BİST 9.795,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 29°C
Paz 28°C
Pts 30°C

Bybit rekor kırarak günlük 100 milyar doları aşan işlem hacmine ulaştı

Bybit rekor kırarak günlük 100 milyar doları aşan işlem hacmine ulaştı
14 Ağustos 2024 13:48
5
A+
A-

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, bu hafta başında tüm zamanların en yüksek günlük işlem hacmi olan 100 milyar doları aşarak benzeri görülmemiş bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu. Bu olağanüstü rakam, Bybit’in günlük ortalama 25 milyar dolarlık işlem hacmine kıyasla dört katlık şaşırtıcı bir artışı temsil ediyor ve dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olarak konumunu sağlamlaştırıyor. Bybit ayrıca hem Spot hem de Türev piyasalarda ikinci sırada yer alıyor.

Rekor kıran hacim, kalıcı ürünler, vadeli işlemler, spot ve opsiyonlar da dahil olmak üzere çeşitli ürün yelpazesindeki güçlü ticaret faaliyetlerinden kaynaklandı. Bybit’in üstün bir alım satım deneyimi sunma konusundaki sarsılmaz kararlılığı, sağlam platform altyapısıyla birleşerek bu olağanüstü büyümenin sağlanmasında etkili olmuştur.

 

Platform İstikrarı ve Güvenliği Merkezde

Bybit güvenli, istikrarlı ve verimli bir ticaret ortamı sunmaktan gurur duymaktadır. Platformun üç katmanlı varlık koruması ve sağlam gizlilik protokolleri dahil olmak üzere gelişmiş güvenlik önlemleri, kullanıcı fonlarının ve kişisel bilgilerin güvenliğini sağlar. Ayrıca, Bybit’in birinci sınıf ticaret sistemi, önceki 500.000’den önemli bir yükseltme olan 800.000 saniye başına işlem (TPS) kapasitesi ile sürekli olarak olağanüstü performans sunar.

 

Küresel Erişim, Kullanıcı Güveni ve Benzersiz Destek

20’den fazla dil desteği ile Bybit, 39 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıdan oluşan küresel bir kullanıcı tabanına hitap etmektedir. Bu önemli büyüme, platformun dünya çapındaki yatırımcılar ve kullanıcılar için cazibesinin altını çiziyor. Bybit, her türlü soru veya sorunda yardımcı olmak için 7/24 müşteri hizmetleri ile kullanıcılarına benzersiz destek sağlamayı taahhüt eder.

Bybit Satış ve Pazarlama Direktörü Joan Han, “Bu tarihi başarıyı duyurmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi. “Bu rekor kıran işlem hacmi, Bybit’in kullanıcılarımızın ve büyüyen topluluğumuzun gelişen ihtiyaçlarını karşılayan birinci sınıf bir işlem platformu sağlama konusundaki kararlılığının bir kanıtıdır. Sunduğumuz hizmetleri sürekli geliştirerek ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak lider bir kripto para borsası olarak konumumuzu korumaya kararlıyız.”

 

Bybit hakkında

Bybit, 37 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren, işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsasıdır. 2018 yılında kurulan Bybit, kripto yatırımcılarının ve tüccarlarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunmaktadır. Bybit, Formula 1’in yapıcılar ve sürücüler şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının gururlu bir ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.