Dolar 33,5931
Euro 37,0347
Altın 2.644,55
BİST 9.830,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 29°C
Paz 28°C

Anadolu Basını Kastamonu’da çözüm arıyor..

Anadolu Basını Kastamonu’da çözüm arıyor..
14 Ağustos 2024 23:43
3
A+
A-

Anadolu Basın Birliği (ABB) Genel Başkanı ve Yönetimi Kastamonu’da Anadolu Basını’nın sorunlarını konuşmak için 16 Ağustos 2024 Cuma Günü Saat 14.00’da Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda Kastamonu Basını ile bir araya gelecek.

Toplantıya Belediye Başkanı, Kastamonu Milletvekilleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve diğer davetlilerin katılımı bekleniyor.
Anadolu Basını çözümü yolundaki ilk toplantıyı 12-14 Temmuz tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Mehmet Bora Zor ve Yönetimi, Ankara, İstanbul, Adana, Samsun, Trabzon, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa başta olmak üzere illerden de basın mensupları katılacak.
Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Mehmet Bora Zor yaptığı açıklamasında, “Anadolu Basın Birliği’nin “Anadolu Basını Çözüm Yolunda” toplantılarının ilkini Samsun’da gerçekleştirdik. ‘Anadolu Basını Çözüm Yolunda’ 2’nci toplantımızı da 16 Ağustos’ta Kastamonu’da yapacağız. Sorunlarımız büyük, bu sorunları çözmek için Anadolu basını olarak birlik olmak zorundayız. Bizim Anadolu basını olarak birlik olmamız gerektiği gerçeği bir kez daha yaptığımız toplantıda ortaya çıktı. Her sektörde farklı dernekler kurulabiliyor. Ancak sektörün geleceği için bu derneklerin bir araya gelebildiği sektörlerin daha güçlü olduğu görüyoruz. Biz de Anadolu basını olarak bu birlikteliği sağlamak zorundayız. Anadolu’nu bağrından çıkan bir dernek olarak Anadolu Basın Birliği’nin çözüm arayışında önemli bir paydaş olacağına inanıyoruz. Çünkü bizler ve üyelerimiz, Anadolu’daki sıkıntıları birebir yaşayan kişileriz. Sorunları da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Anadolu Basın Birliği olarak biz çözüm yolunda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Gelin çözüm yolunda bir araya gelelim” dedi.
Anadolu Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Sabahattin Büyükoral’da, “Anadolu Basını çözümü yolundaki ilk toplantıyı 12-14 Temmuz tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirdik. 16 Ağustos 2024 Cuma Günü Saat 14.00’da da ilimizde , “Anadolu Basını Çözümü Yolunda” 2’nci toplantımızı da bazı kurumları ziyaret ve saat 14.00’da da Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda yapılacak olan toplantı ile devam edecek. İlimizde Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M. Bora Zor ve Yönetimi ile basın mensuplarını da ağırlayacağız. Yapacağımız programımızda emeği ve katkısı geçen tüm herkese de şimdiden ABB adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.