Dolar 33,7413
Euro 37,2820
Altın 2.714,41
BİST 9.858,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 31°C
Cum 30°C

“Petek Genç” Hayata Geçiyor

“Petek Genç” Hayata Geçiyor
19 Ağustos 2024 12:15
1
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan söz verdiği projelerden birini daha hayata geçiriyor.

Gençlerin gündelik yaşamlarına büyük kolaylık sağlayacak olan ve içerisinde kafeterya, etüt merkezi ve giysi yıkama alanları olacak “PETEK Genç” projesi, Atakum ilçesindeki Eski Kurupelit Düğün Salonunda hizmete girecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimizin yeni mekânı olacak PETEK ile şehrimize yeni bir marka değer kazandırıyoruz” dedi.
Her alanda gençlerin yanında olan Samsun Büyükşehir Belediyesi yeni bir projeyle daha onların gönüllerine dokunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın seçim öncesi söz verdiği projelerden biri olan ve etap etap şehrin farklı noktalarında hizmete açılacak Petek projesinin ilkinin yeri belli oldu. Atakum ilçesindeki Eski Kurupelit Düğün Salonunu “Petek Genç” projesi için yeniden dizayn eden Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Üniversite şehri Samsun’umuza yakışan çalışmalarla şehrimize hizmet etmekten onur duyuyoruz” diye konuştu.
İçinde etüt merkezi, giysi yıkama bölümü ve kafeterya bulunan Petek, gençlere 7/24 anlayışıyla hizmet sunacak. Gençler bu projeyle rahat ders çalışabileceği ve daha fazla sosyalleşebileceği bir alana kavuşurken güçlü internet altyapısı ve okuma alanlarıyla da bilgiye erişimde sorun yaşamayacak. Petek, aynı zamanda giysi yıkama bölümüyle üniversite öğrencilerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.
Kurupelit’teki PETEK Proje alanının yanı sıra Kitap Kafe, Kütüphane, Aile Yaşam Merkezi, yeni çim saha ve Toybelen Sanayi Sitesindeki devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Doğan, Samsun’u her alanda daha ileri taşımak için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.
Gençlerimizin yeni mekânı olacak
Petek Genç projesinin kısa sürede tamamlanacağının müjdesini veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimize değer veriyor, projelerimizin içerisinde onlara ayrı ve geniş bir alan açıyoruz. Gençlerimiz bizim hem bugünümüz hem de geleceğimiz. Onların yarınları için attıkları adımlarda bizler de hep yanlarında olmak istiyor, bu doğrultuda adımlar atıyoruz. İşte Petek de böyle bir anlayışla ortaya çıkan bir proje. Seçim vaatlerimizin arasında yer alan Petek projemizi de başlatmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin yeni mekânı olacak Petek ile şehrimize yeni bir marka değer kazandırıyoruz. Gençliğin şehri Samsun’umuzda gençlerimizin sosyal alanlarını artırmak ve daha konforlu yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Petek Genç, Atakum ilçemizdeki Eski Kurupelit Düğün Salonunda çok yakında hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde etüt merkezi, kafeterya ve giysi yıkama alanlarımız da olacak. Üniversite şehri Samsun’umuza yakışan çalışmalarla şehrimize hizmet etmekten onur duyuyoruz. Şehrimize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.