Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 24°C

GAZİ PARK’TA KİTAP İMZA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

GAZİ PARK’TA KİTAP İMZA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
4 Eylül 2024 13:50
78
A+
A-

GAZİ PARK’TA KİTAP İMZA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Bu yıl; Sanat Çarşısı’nın 4. sü Samsun İlkadım Belediyesi ile Samsunlu Sanatçılar Derneği ( SASAD ) tarafından gerçekleştirilen, göz emeği ürünler ile kitap standları ve imza günleri devam ediyor.

Bu arada; kitap imza günlerinin ve diğer çeşitli standların, geçmiş yıllara göre daha az ilgi görmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Bunun ana nedenlerinden biri de; kitap basım ve  yayın maliyetinin hayli yüksek bir meblağda  olması; şiir, öykü, roman, araştırma, tarih ve diğer  konudaki kitapların satış fiyarlarını olumsuz etkilenmesine sebep oluyor.

İmza günlerinde günde 10 yazar ve şairin yer aldığı kitap ve  imza günü standlarında, kitaba, yazar ve şairlere gösterilen ilginin de genelde azaldığı gerçeğini gözler önüne seriyor.

29 Ağustos Perşembe günü kapılarını vatandaşlara açan 4. Sanat Çarşısı; beklentilerin uzağında hizmet vermeye devam ediyor.

Bugüne kadar; 4. Sanat Çarşısı Kitap Standlarına katılan şair ve  yazarlardan bazıları şöyle:

Kültür Bakanlığı Halk Şairleri :

Alaeddin Dursun( 19 Mayıs ilçesi ), Ayşe Atlı Selen ( Samsun ) Mevlüt Eşgünoğlu ( Samsun Atakum ), Nermin Eker ( Samsun ), Mustafa Bilir Kütür Bakanlığı Halk Ozanı ( Aşık Obalı )-Samsun Atakum.

Diğer  şairler:

Ömer Umutlu Şair, yazar, SASAD TSM Koro Şefi, bestekâr ( Samsun ) Salih Gümüş ( Samsun ), Mİne Günaydın Tangur- şair, yazar, eğitimci, Sasad Yönetim Kurulu üyesi – Samsun Atakum ), İbrahim Coşar, şair, güftekâr, ( Samsun ), Hanife Uzun (şair, yazar, güftekâr, emekli öğretmen- Samsun ), Merin Erten, Oktay Zerrin- şair, yazar, güftekâr, emekli öğretmen, gazeteci ( Samsun Atakum Atakent ),

Kenan Koç şair, yazar ( Samsun ), Bengül Alkan ( Öykü Yazarı- Kapı Medya- Samsun ).

Her gün; kitap imza gününe katılan şair ve yazarlar değişriği için; Sanat Çarşısı’na  katılacak isimler de değişebiliyor. O nedenle; bugüne dek katılan şair ve yazarlara yer verdik.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.