Dolar 33,0685
Euro 36,1870
Altın 2.608,98
BİST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Samsun’a Gelen İlyas SALMAN’a Tepki ” SÜNEPE İLYAS SALMAN”

MHP Atakum Meclis Üyesi Murat TALU sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Atakum Belediyesinin düzenlediği Okur Yazarlar Buluşuyor etkinliğine katılması planlanan İlyas SALMAN tepkisini dile getirdi.

Samsun’a Gelen İlyas SALMAN’a Tepki ” SÜNEPE İLYAS SALMAN”
16 Şubat 2020 01:23
1.380
A+
A-

Daha Önceleri de halkın milli değerleri ve islama olan hakaretleri nedeni ile haberlere konu olan İlyas SALMAN’ın Samsun’da düzenlenecek bir etkinliğe davet edilmesine tepkiler devam ediyor. Sosyal Medya hesabından bu konuda ki tepkisini dile getiren Atakum Meclis Üyesi Murat TALU yaptığı açıklama ile

 

Sosyal Medya takipçilerine paylaşımyapan TALU “Atakum Belediyesi kültür ve sosyal isler müdürlügü tarafından duzenlenen Atakum okur yazarlar bulusuyor etkinligine kimilerine gore yesilcam sanatcisi, bana gore islamiyete ve türk kimligine ve ülkuculere dusmanlıgını acikca belirten bir sünepe olan ilyas SALMAN’ın konusmacı olarak cagirilmasi bir hatadir. Bu hata bilincli olarak belli bir amaca yonelik olarak yapıldıgı muhakkaktır. Bu kaniya varma nedenim, bugün bir dizi gorusmeden sonra bu davete ilyas salmanin cagrilmasi icin atakum belediye baskani Cemil DEVECİ nin Ankara’da oldugu zamanın secilmesini ogrenmemdir. Bu gücü müdürler nereden ve kimsen almaktadirlar. Davete hangi meclis üyeleri katilacaktir. Kimin haberi vardir.kimin yoktur..

Bu konuyla ilgili Baskan Cemil DEVECİ nin gerekeni yapmasi gerekmektedir.
Hic kimse toplumu etki edecek ayrimcilik yapacak ve kin ve nefrete surukleyecek adimlar atmamali.. atanlara ise gereken yaptirimin uugulanmasinin takipcisi olacagimi kamuoyunun bilgisine sunarim.”

Murat TALU
MHP Atakum Meclis Üyesi

 

Sosyal medya üzerinden paylaşım sonrası açıklamalarda bulunan Atakum Meclis Üyesi Murat TALU samsuncephaber’in sahibi  Turhan AKŞEN’in yorumu üzerine ” Cemil başkanin bir sucu yok. Davet edildikten sonra haberi oldugunu soylesem……” yazısını paylaşarak davet olayından Cemil başkanın daha sonra haberi olduğu vurgusunu yaptı.

 

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Gelmesin… bizde istemiyoruz