Dolar 34,2318
Euro 37,3322
Altın 2.949,68
BİST 8.841,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C

BAŞKAN GÜLER, AVRUPA’DA

BAŞKAN GÜLER, AVRUPA’DA
15 Ekim 2024 11:35
53
A+
A-

BAŞKAN GÜLER, AVRUPA’DA

 

FRANSA’DA BULUNAN BAŞKAN GÜLER TEMASLARA BAŞLADI

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya gitti.

 

Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlenecek toplantılar öncesi genel kurul üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Güler’e Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve Büyükşehri Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Hayati Ağıl’da eşlik etti.  

 

Başkan Güler’in yanı sıra birçok ülkeden temsilcilerin yer aldığı Genel Kurul Toplantısı’nda önemli gündem maddeleri üzerine çalışmalar yapılacak. Fransa’da kalacağı süre zarfından Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Toplantıları dışında önemli temaslarda bulunacak olan Başkan Güler, ziyaret ve görüşmelerinin ardından yurda dönecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.