Dolar 34,2294
Euro 37,2179
Altın 2.989,83
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C

Vali Erin, muhtarlarla buluştu

Vali Erin, muhtarlarla buluştu
18 Ekim 2024 15:39
28
A+
A-

ISPARTA-BHA

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi başkanlığındaki heyeti kabul eden Vali Erin, yaptığı konuşmada muhtarların gününü kutlayarak, muhtarların vatandaşlara sundukları hizmetleri çok önemsediklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği kıymetin bir göstergesi olarak 2015 yılından beri 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Vali Erin, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece siyasi bir fonksiyonunuz yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliği, bütünlüğü, devletimizin 100 yıllık hedeflerinin gerçekleştirilmesi yolunda atmamız gereken adımların daha sağlam bir şekilde atılması, vatandaşlarımızın sorunlarının daha hızlı bir şekilde idareye ve ilgili birimlere ulaştırılarak çözülmesi anlamında sunduğunuz hizmetleri çok önemsiyoruz. Bunun için hem birlikte hareket edeceğiz hem de merkezden başlayarak en ücra köyde görev yapan muhtarlarımıza sürekli kulak vereceğiz. Bize ilettikleri vatandaşların haklı taleplerinin çözülmesi konusunda da hiç geri durmayacağız” dedi.

Ardından Isparta özelinde yapacakları çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Erin, güvenlik ve asayişle birlikte vatandaşların huzurun için asla tavizkar olmayacaklarını yineledi.

Vali Erin, “Daha yaşanabilir, daha kaliteli, daha güvenli bir şehir oluşturulmasıyla ilgili yapacağımız çalışmaların hepsinde muhtarlarımızın bizim; elimiz, ayağımız, gözümüz olmasını istiyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin yanlış yerlere sevk edilmesi için faaliyet gösterenlerle mücadelede, madde bağımlılığıyla mücadelede, çocuklarımızın okullarda daha başarılı bir noktaya taşınmasıyla ilgili hususlarda, ekonomik potansiyelimizin, turizm potansiyelimizin ve diğer zenginliklerimizin daha iyi değerlendirilmesi konusunda yapacağımız bütün projeler ve yürüteceğimiz bütün çalışmalarda muhtarlarımızla birlikte olacağız.

Çocuklarımızın, gençlerimizin, ailelerin güven ve huzur içerisinde bütün mahallelerimizde, köylerimizde hiçbir tehdit algılaması hissetmeden yaşamalarını istiyoruz. Bunun mücadelesini vereceğiz. Emniyetle, jandarmayla ve diğer güçlerle sergilenmesi gereken mücadeleyi tavizsiz yürüteceğiz. Öbür taraftan da bu mücadeleye toplumun bütün kesimlerinin katılmasını temin edecek yeni bir anlayışı inşa edeceğiz ve bunu sahaya da yansıtacağız. Bütün çabamız Isparta’yı, birçok alanda öncü olan bu şehri daha da iyi yapmaktır” dedi.

IMG 1166 IMG 1168

 

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.