Hatay’da Çelik rüzgarı: binlerce kişi deprem sonrası moral buldu
Hatay Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla ünlü sanatçı Çelik’i halkla buluşturdu. Konserde binlerce kişi moral depoladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentte yürüttüğü sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Çelik’i Hataylı müzikseverlerle buluşturdu. 6 Şubat depremlerinin ardından sık sık Hatay’a gelerek sosyal desteklerde de bulunan sanatçı, HBB’nin ücretsiz halk konserinde sahne aldı.
Yoğun katılımlı konser
HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konsere yoğun katılım oldu. Çelik, “Hercai”, “Cici Kız”, “Dilberim”, “Ateşteyim”, “Meyhaneci” ve “Yaman Sevda” başta olmak üzere sevilen eserlerini seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce müziksever, sanatçının özellikle 90’lı yıllara damga vuran şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Unutulmaz bir gece
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentte sosyal yaşamı canlandırmak ve vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmak amacıyla konser ve çeşitli organizasyonlarını sürdüreceğini belirtti.