Antalya İbradı’da istinat duvarı çalışması tamamlandı
Antalya İbradı Belediyesi, Ürünlü Mahallesi Dolay Yolu mevkisinde tehlike oluşturduğu belirtilen alanda istinat duvarı yapım çalışmasını tamamlayarak hizmete açtı.
Belediye tarafından yürütülen çalışma ile yol güzergahında meydana gelebilecek toprak kayması ve benzeri risklerin önüne geçilmesi, vatandaşların daha güvenli bir ulaşım imkanına kavuşması amaçlandı.
Güvenlik odaklı proje
İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, çalışmanın tamamlandığını duyurarak ilçenin farklı noktalarında altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam edeceğini belirtti. Sekmen, güvenli ulaşımın öncelikleri arasında yer aldığını ifade ederek vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeleri sürdüreceklerini kaydetti.
Altyapı yatırımları sürecek
İbradı Belediyesi, önümüzdeki süreçte de ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde yol, altyapı ve güvenlik odaklı çalışmaların devam edeceğini bildirdi.