Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: 315,7 milyon lira hibe ödemesi yapıldı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Programı kapsamında haziran ayında 315,7 milyon lira hibe ödemesinin girişimcilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kırsal kalkınmayı desteklemeye ve üreticilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Bakan Yumaklı, IPARD III Programı kapsamında haziran ayında 315,7 milyon lira hibe ödemesinin girişimcilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.
Yerinde kalkınmayı hızlandırıyoruz
Paylaşımında, girişimcilerin gücünü artırmayı ve yerinde kalkınmayı hızlandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ❝Kırsala yatırım yapıyor, üretime tam destek veriyoruz.❞ ifadelerini kullandı. Yumaklı ayrıca, toprağına sahip çıkan, üreten ve ülkeye değer katan tüm üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.