Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Zonguldak’tan kısa kısa

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Kantarcı, mesajında, insanlığın savaş denen …

Zonguldak’tan kısa kısa
27 Şubat 2022 13:45
196
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kantarcı, mesajında, insanlığın savaş denen vahşetle bir kez daha yüz yüze kaldığı, kıyımın, zorbalığın dünyaya hakim kılınmaya çalışıldığı günlerde mübarek Miraç Kandili'ni kutladıklarını belirtti.

Barışın, herkesin huzurunun, ekonomik, sosyal gelişiminin yegane teminatı olduğunu vurgulayan Kantarcı, “Bunun aksine hareket edenler, dünya durdukça lanetle anılmaya mahkumdur. Yüce Allah'ın, mübarek Miraç Kandili'nin yüzü suyu hürmetine tüm dünyaya aklıselimi hakim kılması, barış ve huzur sağlaması için dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

– GMİS Armutçuk Şubesi Taban Eğitim Semineri yapıldı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi Taban Eğitim Semineri düzenlendi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yaptığı konuşmada, birkaç gün önce Ukrayna ve Rusya arasında başlayan sonucu belli olmayan, kazanımı olmayan, kaybedenin her zaman sivil halk olduğu savaşı şiddetle kınadığını belirtti.

Yıllarca mücadele içinde olduklarını aktaran Yeşil, şunları kaydetti:

“Sendikamız, hep mücadelenin içinde oldu. Sizler de bu mücadelenin neferleri oldunuz. Her daim kuruma, sendikanıza, işinize, emeğinize sahip çıkmak için mücadele ettiniz. Sendikanızın öncülüğünde her türlü organizasyonunun içinde oldunuz. 'Bunların daha iyisini nasıl yapabiliriz, arkadaşlarımızı daha iyi nasıl kaynaştırırız, değerli hocalarımızın bilgileriyle arkadaşlarımız sendikal anlamda neler yapabilir, bu birlikteliğe neler katabilir?' heyecanıyla bu seminerleri başlattık. Yine söylüyorum. Dört dörtlük, heyecanlı şekilde devam ediyoruz. İnşallah bunların daha iyisini ileriki zamanlarda yapmaya çalışacağız.”

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de sunum gerçekleştirdi.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.