Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Dorçe Prefabrik ve İnşaat’tan NFT satışı

İSTANBUL (AA) – Dorçe Prefabrik ve İnşaat'ın “Dorce Tiny House #3” NFT'si 0,18 Etheryum'a alıcı buldu. Dorçe Prefabrik ve İnşaat&#39 …

Dorçe Prefabrik ve İnşaat’tan NFT satışı
2 Mart 2022 10:07
213
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Dorçe Prefabrik ve İnşaat'ın “Dorce Tiny House #3” NFT'si 0,18 Etheryum'a alıcı buldu.

Dorçe Prefabrik ve İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, son yıllarda artan dijital dönüşüm ve dijitalleşme adımlarında sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, bir ilki gerçekleştirerek alanındaki ilk NFT satışını gerçekleştirdi. Dünyanın en büyük NTF pazar yerlerinden olan bir web sitesinde NFT ürünleri olan Dorçe Prefabrik ve İnşaat, NFT pazarına girişinin üzerinden kısa bir süre içerisinde koleksiyonu ile dikkati çekti.

NFT alanında bilinen koleksiyon ürünlerini takip eden koleksiyoner, Dorce Prefabrik ve İnşaat’a ait olan “Dorce Tiny House #3” NFT’sini 0,18 Etheryum ödeyerek kendi koleksiyonuna ekledi.

Zaman ve mekan sınırsızlığı içinde tasarlanan Dorçe Tiny House NFT ürünleri, takipçilerden ilgi görüyor. NFT'yi alan koleksiyonerler ayrıca ham çizimlere ve projeye de aynı şekilde sahip oluyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.