Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 29°C

Ünlü Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Oral-B’nin Marka Yüzü Oldu! – Gülce Haber

Ünlü Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Oral-B’nin Marka Yüzü Oldu! – Gülce Haber
27 Haziran 2024 05:36
5
A+
A-

Oral-B, Tanrısevsin’in pozitif enerjisini ve eşsiz gülüşünü yeni reklam filmiyle ekranlara taşıyacak.

Ağız ve diş sağlığı sektörünün önde gelen markalarından olan Oral-B, yeni yüzü olarak Yağmur Tanrısevsin’i seçti. Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile ağız bakım alışkanlıklarında tarihi değiştirecek birçok iletişim kampanyası hayata geçirilecek.

Oral-B’nin marka yüzü Yağmur Tanrısevsin yeni iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Oral-B ile olan yeni iş birliğim benim için gerçekten çok heyecan verici bir adım oldu. Bu süreçte en önemli hedefimiz, eşsiz gülüşlerin önemini vurgulamak ve insanların ağız sağlığına dair farkındalıklarını artırmak olacak. Kendim de her zaman eşsiz ve güzel bir gülümsemenin insanların hayatında ne kadar büyük bir fark yarattığına inandım. Bu yüzden, Oral-B’nin de bu konudaki misyonuna katkıda bulunmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Birlikte gerçekleştireceğimiz kampanyalar ve projelerle sadece ürün tanıtımı yapmayı değil, aynı zamanda insanların kendilerine daha iyi bakmaları için motive etmeyi amaçlıyoruz. Bu iş birliği, bana bir anlamda kendi hikayemi ve değerlerimi de paylaşma fırsatı sunuyor. Gülüşlerin gücüne inanarak çıktığımız bu yolculukta, herkesin kendi en güzel gülümsemesine kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Bu yolculukta yanımda olan herkese şimdiden teşekkür ederim; birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.