Dolar 33,0909
Euro 36,1076
Altın 2.591,51
BİST 11.130,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

BAŞKAN DOĞAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DOĞAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
15 Temmuz 2024 12:09
5
A+
A-

BAŞKAN DOĞAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Başkan Doğan mesajında, “Bizler, 15 Temmuz’da tanklara, tüfeklere karşı yan yana durmuş; birlik ve beraberlik ruhumuzu tüm dünyaya en güçlü şekilde göstermiş bir milletiz” ifadelerine yer verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıylayayımladığı mesajında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan alçakça darbe teşebbüsü milletimizin cesareti ve vatan sevgisiyle bertaraf edilmiştir. Bu karanlık geceyi asla unutmayacak, şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman minnetle anacak ve milletimizin birlik ruhunu daha da güçlendireceğiz. O gece vatanını ve milletini korumak için tankların önüne göğüs geren yüzlerce kahraman vatandaşımız şehit ve gazi olmuştur. 15 Temmuz, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde ortaya konduğu bir dönemeçtir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milyonlarca insanımız sokaklara dökülmüş, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile tek vücut olan milletimiz; tankların, topların ve silahların karşısında durarak tarihi bir direniş göstermiş, tek yürek olmuş, imanla ve inançla donanmış bir şekilde vatanı için mücadele etmiştir. Bu direniş, sadece bir darbe girişimine karşı değil, aynı zamanda vatan sevgisinin ve bayrak aşkının en yüksek ifadesidir. 15 Temmuz, asla unutulmayacak ve unutturulmayacak bir dönüm noktasıdır. Milletimiz iradesine ve vatanına sahip çıkarak tarihi bir direniş sergilemiş, demokrasiye olan inancını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, “Bu anlamlı günde kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacağımızı belirtmek istiyorum. Onlar, vatan sevgisi ve millet aşkıyla dolu yürekleriyle bu toprakları bize emanet etmişlerdir. Bizler de bu emaneti sonsuza kadar koruyacak ve onların aziz hatırasını daima yaşatacağız. Konu bayrağımız, ülkemizin bütünlüğü ve bekası olduğunda gözünü kırpmadan tankların tüfeklerin önünde gövdelerini siper ederek mücadele eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde, Cumhuriyet Meydanımıza Anma Programımıza davet ediyorum”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.