DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Amasya OBM filosuna 6 iş makinesi

ORMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MUSTAFA ÖZKAYA DA, “BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİMİZİN HER TÜRLÜ İHTİYACI GÖRÜP BUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK VE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ LOJİSTİK DESTEĞİNİ SAĞLAMAK DURUMUNDAYIZ” DİYE KONUŞTU.

Amasya OBM filosuna 6 iş makinesi
Banner Resmi
17.03.2020
372
A+
A-

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü filosuna kazandırılan 6 iş makinesi hizmete girdi.

4 milyon TL değerindeki 2 ekskavatör, 1 kazıcı yükleyici, 1 greyder, 1 mini ekskavatör ve 1 traktörden oluşan iş makinelerinin kazandırıldığını belirten Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, “Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerini kapsayan çok geniş bir sahada bölgemizin ağaçlandırılması için işletme müdürlüklerimizle faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Çalışmalarımızda iş makinelerimize çok ihtiyaç duyuyorduk. Ekip arkadaşlarımızla beraber inşallah beklentileri karşılayacak, bölgemizi yeşillendirecek ve yüzleri güldüreceğiz” dedi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya da, “Bölge müdürlüklerimizin her türlü ihtiyacı görüp bunlara çözüm üretmek ve çalışan arkadaşlarımızın her türlü lojistik desteğini sağlamak durumundayız” diye konuştu.

Araçların yerli ve milli olmasına önem verdiklerine değinen Özkaya, “İş makinelerimizin yüzde 60’ı yerlidir. İnşallah gelecek yıllarda hepsini yerli araçlardan karşılarız. Makinelerimizin yeni personellerimizin bundan sonra alacaklarımızın öncelikle teşkilatımıza Bölge Müdürlüklerimize, Amasya Orman Bölge Müdürlüğümüze hayırlı olmasını ve güzel hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Dualar edilmesinin ardından iş makinelerinin anahtarları operatörlere teslim edildi.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.