Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Amasya’da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

AMASYA (AA) – Amasya'da İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen başkanlığında eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, il genelindeki okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayıları, pansi…

Amasya’da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı
31 Temmuz 2023 12:33
65
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'da İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen başkanlığında eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, il genelindeki okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayıları, pansiyon doluluk oranı, taşımalı eğitim, hayat boyu eğitim, inşaat ve yatırım faaliyetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin değerlendirmesi yapıldı.

Türkmen, toplantıda yaptığı konuşmada, velilerin, öğrencilerin taleplerini karşılamak ve onlara daha iyi imkan sağlayabilmeye yönelik projelerinin devam ettiğini söyledi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında Amasya'nın eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı bir sezon geçirdiğini anlatan Türkmen, şunları söyledi:

“Kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle özelikle eğitim odaklı bir perspektifle ilerliyoruz. İlimize yapılan yatırımların yüksek oranda eğitim adına yapılmasını Amasya'mız adına büyük bir kazanç olarak görüyoruz. Eğitimde sürdürülebilir ve yenilikçi bir etki ortaya koyabilmek için her türlü materyal ve ortamları hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz. 11 Eylül'e kadar 3 okulumuzun inşaatı tamamlanıyor, öğrencilerimize eğitim ve öğretim hizmeti vermek için hazır hale getiriyoruz. 2023 Eğitim Yüzyılı'nda eğitim, öğretim ve sportif alanlarda birinciliklerimizle eğitim ve spor şehri Amasya'mızın adını Türkiye'ye duyurduk. Bakanlığımızın politikalarını en gayretli uygulayan illerden birisi olmak adına süreçleri takip ediyoruz. Amasya'ya hizmet vermek için tüm birimlerimizle mesai kavramı gözetmeksizin Eğitim Yüzyılı'nda zirvede yerimizi almak adına durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Toplantıya, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal Baysal ve Hayriye Tüfekci ile basın mensupları katıldı.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.