Dolar 32,2506
Euro 35,0769
Altın 2.466,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Badal Tüneli’nde ışık göründü

İNCELEMEYE, GÜMÜŞHACIKÖY KAYMAKAMI MEHMET DENİZ ARABACI, KARAYOLLARI 7. BÖLGE MÜDÜRÜ MURAT GÖNENLİ, İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ BULUT, İL JANDARMA KOMUTANI KIDEMLİ ALBAY ALİ YILDIZ VE DİĞER YETKİLİLER DE KATILDI.

Badal Tüneli’nde ışık göründü
15 Ekim 2021 02:59
384
A+
A-

Osmancık-Merzifon karayolu üzerinde yapımı süren Badal Tüneli’nde tamamlanan kazı çalışmalarında ışık göründü.

Her biri 844 metre uzunluğundaki 2 tüpten oluşan ve inşası hızla süren Badal Tüneli’nde noktalanan kazı çalışmalarını inceleyen Amasya Valisi Dr. Osman Varol, güçlü bir devletin en önemli fonksiyonlarından birinin vatandaşlarının güvenliğini ve refahını sağlamak olduğunu belirterek, “Böyle bir mevkide insanların ulaşım güvenliğini sağlayabilmemiz için ve nihayetinde onların canını kurtarabilmek, üzücü kazaları yaşamamak, rahat seyahat etmesini sağlayabilmek için devletimizin çok ciddi kaynaklar ayırdığını ve çok büyük yatırımlar yaptığını görmekteyiz. Hamdolsun devletimiz bu güce sahip” dedi.

Kuzey Tetek güzergahı üzerindeki Badallar mevkisinin trafik kazalarının çok sık yaşandığı bir nokta olduğunu vurgulayarak tünellerin ve yapılacak sanat yapılarının maliyetinin yaklaşık 120 milyon TL maliyeti olduğuna değinen Vali Varol, “Hepsi tamamlandığında Türkiye’nin en sıcak, riskli noktalarından birisi olarak adlandırılan bu bölgede inşallah trafik kazalarında diğer tedbirlerimizle birlikte ciddi azalış ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

İncelemeye, Gümüşhacıköy Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ve diğer yetkililer de katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.