Dolar 32,5208
Euro 34,7888
Altın 2.418,86
BİST 9.763,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C

Bahar Kalkanı Harekatı’na öğrencilerden anlamlı destek

AMASYA’NIN TAŞOVA İLÇESİNDE CUMHURİYET İLKOKULU 4. VE 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ, “BAHAR KALKANI HAREKATI”NA KATILAN MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN AY-YILDIZ OLUŞTURARAK GÜZEL BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI.

Bahar Kalkanı Harekatı’na öğrencilerden anlamlı destek
14 Ekim 2021 19:56
374
A+
A-

Amasya’nın Taşova ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu 4. ve 3. sınıf öğrencileri, “Bahar Kalkanı Harekatı”na katılan Mehmetçiğe destek için ay-yıldız oluşturarak güzel bir etkinliğe imza attı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib’de başlattığı “Bahar Kalkanı Harekatı”nda görev yapan Mehmetçiğe Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların destekleri sürerken, harekata bir destek de Amasya’nın Taşova ilçesi Cumhuriyet İlkokulu 4. ve 3. sınıf öğrencilerinden geldi. Taşova Cumhuriyet İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler, öğretmenleriyle okul binasının bahçesinde bir araya gelerek ay-yıldız figürü oluşturdu. Ay-yıldız figürünün yanı sıra Türk bayrağı açan öğrenciler daha sonra “En Büyük Asker Bizim Asker” ve “Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” sloganını attı.

Taşova Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Said Yücel, “Türkiye’nin Suriye’de huzur ve barışı tesis etmek için, başlatmış olduğu Bahar Kalkanı Harekatı‘nı desteklemek amacıyla 150 öğrencimizle bugün koreografi oluşturduk. Allah şanlı ordumuza, Mehmetçiklerimize güç, kuvvet versin. İnşallah burunları bile kanamadan ülkemize dönmeyi nasip etsin diyoruz ve kendilerine destek olmak amacıyla bu çalışmayı yapıyoruz” dedi.

4. sınıf öğrencisi ve okul temsilcisi İrem Ertuğrul, “Bahar Kalkanı Harekatı’na destek olmak için okul bahçemizde toplandık. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.