Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Başkan Sarı’dan miniklere Amasya temalı boyama kitabı

AMASYA (AA) – Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kentte bulunan anaokullarını ziyaret ederek, içinde Amasya'nın kültürel değerlerinin …

Başkan Sarı’dan miniklere Amasya temalı boyama kitabı
9 Kasım 2022 23:49
111
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kentte bulunan anaokullarını ziyaret ederek, içinde Amasya'nın kültürel değerlerinin sembolleri bulunan boyama kitabı hediye etti.

Çocuklarla boyama da yapan Sarı, hazırlanan boyama kitapları ile çocukların hem eğlenip hem de tarihlerinin öğrenmelerini hedeflediklerini söyledi.

Uzun ömürlü bir devlet ve millet olmak için geleceğin büyükleri olan çocuklara tarih sevgisi ve bilgisinin verilmesi gerektiğini vurgulayan Sarı, şunları kaydetti:

“Bir şehri geleceğe taşırken geleneklerinden koparmamalısınız. Amasya'mızın tarihi mirası ve yetiştirdiği şahsiyetleri minik yavrularımıza tanıtmak için yaptığımız bu çalışmayı çok önemsiyorum. Fırsat buldukça öğretmen ve öğrencilerle yakın ilişki içinde olmak bizleri ziyadesiyle mutlu eden bir hadise. Amacımız bir yandan miniklerimizin yüzünü güldürürken diğer yandan da tarihimizi öğrenmelerine katkı sağlamak. Bilhassa milli tarihimiz çocuklara iyice öğretilmeli. Bunu da hediye ettiğimiz boyama kitabıyla öğrenmelerini temenni ediyoruz.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.