DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Çilez: “Devlet kurumlarımız milletinin emrinde”

HASAN ÇİLEZ

Çilez: “Devlet kurumlarımız milletinin emrinde”
Banner Resmi
17.03.2020
760
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüsünün Allah’ın bir imtihanı olduğunu belirten AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, “Tüm devlet kurumlarımız bu imtihanın başarıyla verilebilmesi için milletinin emrinde. Devlet millet el ele mücadelemiz sürecek” dedi.

Korona virüsü salgınına karşı Sağlık Bakanlığı’nın büyük bir mücadele verdiğini söyleyen AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez konuya dair bir açıklama yaparak, “Korona virüsü (Kovid-19) salgını dünyamızı kasıp kavuruyor. Biliyor ve inanıyoruz ki bu Rabb’imin imtihanıdır. İmtihanda asıl olan gereğini yapmaktır. Ne biliyorsak onu yapacağız. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı personeli büyük bir mücadele veriyor. Bir yandan İçişleri, bir yandan Gençlik ve Spor, diğer yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı vs. tüm devlet kurumlarımız bu imtihanın başarıyla verilebilmesi için milletinin emrinde. Rabb’imden dilerim ki en az zararla bu musibetten kurtuluruz. Devlet millet el ele mücadelemiz sürecek” diye konuştu.

Korona virüsü hakkında çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini dile getiren Çilez, “Ha bu arada devlet millet düşmanları ne yapacak? Onlar her zaman ki gibi yalan dolan ve asparagas haberlerle bize zarar verecekler. İtibar etmeyelim. Sağlık Bakanımız ne derse onu takip edelim. Yetkililerin dediklerini uygularsak en az zararla buradan da çıkarız Allah’ın izniyle. Rabb’im aziz ve asil milletimizi ve tüm insanları korusun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.