Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kaymakam Gökcecik Yerli Malı Haftası programına katıldı

AMASYA (AA) – Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Tekke İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama …

Kaymakam Gökcecik Yerli Malı Haftası programına katıldı
16 Aralık 2021 12:26
215
A+
A-

AMASYA (AA) – Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Tekke İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama programına katıldı.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip yerli üretimin ve tüketiminin önemine değinen Gökcecik, “Ülkemizde 1946 yılından itibaren kutlanan Yerli Malı Haftası'nın önemi, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamaktır. Bu hafta süresince tutumlu olmak, yatırım yapmak ve yerli malı kullanmanın önemini vurgulamaktır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasının önemine dikkat çekmektir.” dedi.

Tüketilecek ürünlerin Türkiye'de üretilen ürünlerden seçilmesinin önem taşıdığını vurgulayan Gökcecik, “Ülke ekonomisine katkı sağlamak ve ülkenin zenginliklerinin artmasına katkıda bulunmak hedeflenmektedir. Ayrıca bilinçli tüketici olmak hem bize hem de ülkemize olumlu yönde fayda sağlayacaktır.” ifadesini kullandı.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ve SYDV Müdürü Barış Gündüz de katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.