Dolar 32,2828
Euro 34,6228
Altın 2.409,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Kaymakam Gürçam başarılı personele teşekkür belgesi verdi

AMASYA(AA) – Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aşevinde hizmet veren personeli emekleri dolayısıyla teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.Kaymakamlık binasında gerçekleşen programda konuşan Kaymakamı Gürçam, …

Kaymakam Gürçam başarılı personele teşekkür belgesi verdi
6 Aralık 2023 18:39
67
A+
A-

AMASYA(AA) – Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aşevinde hizmet veren personeli emekleri dolayısıyla teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakamlık binasında gerçekleşen programda konuşan Kaymakamı Gürçam, 15 aylık görevi süresince vakıf ve aşevi personelinin büyük özveriyle çalıştıklarına şahit olduğunu söyledi.

Kaymakamlık olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların sorun ve taleplerinin yerinde tespiti ve ihtiyaçlarının giderilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Gürçam, şunları kaydetti:

“Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile aşevimiz faaliyetlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Aşevimiz 350 haneye araçlarla servis yaparak günlük sıcak yemek hizmeti veriyor. İlçe sınırları içerisinde 2 bin 456 hane aile destek ödeneği alıyor. Yaşlılık aylığı alan 389 kişi, engelli aylığı alan 355 kişi, engelli yakını aylığı alan ise 20 kişi var. Öksüz ve yetim ödeneğinden ise 4 kişi yararlanıyor.”

Gürçam, daha sonra başarılı çalışmalarından dolayı vakıf ve aşevi personeline teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.