Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

KPSS Destek Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TARAFINDAN EĞİTİM FAKÜLTESİNDE ÖĞRENİM GÖREN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK DÜZENLENEN “KPSS DESTEK EĞİTİMİ” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DEKANLIK KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

KPSS Destek Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı
16 Ekim 2021 03:47
391
A+
A-

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından Eğitim Fakültesinde öğrenim gören 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “KPSS Destek Eğitimi” bilgilendirme toplantısı Dekanlık Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Duman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kandemir, Öğretim Üyeleri ve KPSS Destek Eğitimi almak için başvuran öğrenciler katıldı. KPSS Destek Eğitiminin tanıtım konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kandemir, 27 Şubat 2020 tarihinde Suriye’nin İdlib sahasında askerlere yapılan hain saldırı sonucu vatan evlatlarının şehit olmasından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, milli birlik ve beraberlik vurgusu yapıp, ordunun daima muzaffer olması için dua ve dileklerini ifade etti.

Dekan Kandemir, fakültelerinin 4. sınıf öğrencilerine KPSS de bütün bölümleri ilgilendiren Türkçe, matematik ve eğitim bilimleri alanlarında yardımcı olmak istediklerini ve bu anlamda alınan başvurular neticesinde Türkçe eğitimi alanında 180, matematik eğitimi alanında 240, eğitim bilimleri alanında ise 218 ve toplamda 245 adet başvurunun olduğunu ve talep doğrultusunda matematik eğitimi alanında 4, Türkçe ve eğitim bilimleri alanında ise üçer grup oluşturulduğunu ifade etti.

Bu destek eğitiminin fakülte ve üniversite öğretim üyelerinin özverili katkıları sonucunda hayata geçirildiğini ifade eden Kandemir, fakültelerinde farklı bölüm ve anabilim dallarında eğitim gören öğrencilerin aynı gruplarda bulunması ve gün içerisinde öğrencilerin derslerinin olması sebebiyle, destek eğitimi 17.00-19.00 saatleri arasında yapılmasının planlandığını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.