DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Merzifon TSO’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı

AMASYA (AA) – Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi …

Banner Resmi
18.11.2021
218
A+
A-

AMASYA (AA) – Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı gerçekleştirildi.

Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, gazetecilere, ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulunduklarını söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Dağdelen, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Her yıl yapmış olduğumuz yardımı bu sene de devam ettirdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğiyle onlarca öğrencimize kışlık giyecek yardımında bulunduk. Yardımlarımız devam edecek.” dedi.

Dağdelen, ekonomik değer ve istihdam oluşturmanın yanında sosyal işlere de destek verdiklerini kaydetti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.