Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 19°C

Merzifon’da engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yardım

AMASYA (AA) – Merzifon Bedensel Engellilerle Yardımlaşma Derneği, hayırseverlerin desteğiyle engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu …

Merzifon’da engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yardım
27 Nisan 2022 15:31
205
A+
A-

AMASYA (AA) – Merzifon Bedensel Engellilerle Yardımlaşma Derneği, hayırseverlerin desteğiyle engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Dernek başkanı Keriman Topal, AA muhabirine, 24 yıldır engellilerin medikal malzeme ihtiyaçlarını karşıladıklarını, ramazan ayı dolayısıyla da hayırseverlerden gelen gıda ve kıyafet yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını söyledi.

Onlarca muhtaç aileye yardım eli uzattıklarını aktaran Topal, “İlçemizde ve şehir dışında yaşayan hayırseverler, derneğimize gıda paketleri ve kıyafetler gönderdi. Biz de tespit edilen ailelere bu yardımları ulaştırıyoruz. Ayakkabıdan kıyafete kadar her tür giysiyi ve gıda malzemelerini ailelere verebiliyor, onların mutluluğuna şahit olabiliyoruz.” dedi.

Bini aşkın üyesi bulunan derneklerinin Merzifonluların güvenini ve desteğini kazandığını belirten Topal, “Fitre ve zekatlarını, harçlıklarını derneğimize bağışlayan hayırseverlerimiz var. Özellikle engelli bireylere yönelik yardımlarımız devam ediyor. Hayırseverlerin desteğiyle engelli bireylerin hem maddi hem de manevi açıdan yanlarında olmaya devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Hayırseverlerin desteğiyle son bir ayda 12 engelliye tekerlekli sandalye, 1 engelliye akülü araç, 6 engelliye de medikal malzeme desteğinde bulunduklarını anlatan Topal, “Bizlere güvenen, engelli bireylerimize ve ihtiyaç sahiplerine derneğimiz aracılığıyla el uzatan herkese teşekkür ediyorum. Engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yaşamlarını sürdürme ve sosyal hayatta var olabilme mücadelelerinde onlara gereken desteği vermenin toplumsal bir görev olduğu bilinciyle hareket ediyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.