Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 26°C

PROSİS Değerlendirme Toplantısı

AMASYA VALİLİĞİNCE HAYATA GEÇİRİLEN PLAN, PROJE, UYGULAMA, İZLEME VE TANITIM SİSTEMİ’NE (PROSİS) İLİŞKİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

PROSİS Değerlendirme Toplantısı
14 Ekim 2021 12:33
318
A+
A-

Amasya Valiliğince hayata geçirilen Plan, Proje, Uygulama, İzleme ve Tanıtım Sistemi’ne (PROSİS) ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Büyük Amasya Oteli’ndeki toplantıya Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, ilçe kaymakamları, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, daire amirleri ve diğer görevliler katıldı.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, valilik merkezli kurumlar arası etkileşim ve iletişimi esas alan bir ağ sistemi oluşturarak ilimiz genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının faaliyetlerinin ve projelerinin planlama aşamasından sonuçlandırılmasına kadar koordinasyonunun ve takibinin sağlanması amaçlanan projeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda projelerin, etkin, verimli, takip edilebilir, kontrol edilebilir ve raporlanabilir şeklide uygulanabilmesini ve kolayca ulaşılabilen bir envanter sisteminin oluşturulmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen sistem ile proje kalitesini ve insan kaynağı kapasitesini artırmak ve kurumsal hafıza oluşturarak çalışmalardan ilimizin sürekli faydalanmasının hedefler arasında yer aldığı proje konusunda detaylı sunum gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.